Οδηγίες Επιστροφών

Το αγόρασες αλλά άλλαξες γνώμη.

Στην TERMINAL X, μπορείς να το επιστρέψεις χωρίς επιβάρυνση.

 

Βήμα 1:

Σιγουρέψου πως όλα τα τεμάχια έχουν ακόμη το καρτελάκι τους. Τα παπούτσια θα πρέπει να είναι πακεταρισμένα στο δικό τους κουτί.

icon

Βήμα 2:

Βάλε όλα τα τεμάχια στη μαύρη σακούλα TERMINAL X στην οποία τα παρέλαβες. Αν δεν έχεις τη συγκεκριμένη σακούλα, μπορείς να τα βάλεις σε μια άλλη που να σφραγίζεται, κολλώντας το αυτοκόλλητο που θα βρεις μέσα στην σακούλα.

icon

Βήμα 3:

Βρες το αυτοκόλλητο που σου στάλθηκε μαζί με τα προϊόντα, κόλλησέ το στη σακούλα και τέλος σφράγισέ τη με την αυτοκόλλητη λωρίδα.

icon

Βήμα 4:

Μπες στο πεδίο Επιστροφές στο κάτω μέρος της σελίδας και πρόσθεσε τα στοιχεία της παραγγελίας σου. Επίλεξε τα κομμάτια που θέλεις να επιστρέψεις και η εταιρεία courier θα επικοινωνήσει μαζί σου σύντομα για την παραλαβή του δέματος. Αν κάποιο από τα κομμάτια που επιστρέφεις είναι ελαττωματικό, επίλεξε "Other" στους λόγους επιστροφής και πρόσθεσε μία φωτογραφία του σημείου του προϊόντος με το ελάττωμα.

icon

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σου έως και 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του ποιοτικού ελέγχου. Μπορείς να διαβάσεις σχετικά με την Πολιτική Επιστροφών εδώ.
Για οτιδήποτε χρειαστείς, είμαστε στη διάθεσή σου στο support@terminalxonline.gr